Både fint väder och besök!

Hej hej, vilket fint väder vi haft idag asså!! Sol och varmt, det blåste dock och då va det lite kalt.
Idag fick vi besök av Johanna, Robin och flickorna. Det var mycket trevlig och roligt. Det blir mycket lek med små tjejerna när de är här vilket är mysigt. Det blev lite kubb, duplo bygg och en del blommvattnande :) haha
nu ska jag ta det lugnt och lägga mig framför TV som jag brukar gör. Skulle dock ha gjort läxa idag med det orkar jag inte...


Alina och filippa i det fina vädret:)



Jag tror absolut att Alinas framtida karriär är inom modelbranshen!!:)



Söta Elise hittade oxå ett par nya skor i hennes storlek.
Så sör är hon, när hon ska ta på sig skorna sätter hon sig ner på marken och verkligen trär på sig dom:) hahah
kram kram


Jag hittade de skor jag ville ha tillslut

Händer yao? Ja här händer inte så mycket, jag ska typ sätta mig och göra läxa snart och sen blir det att städa huset. Jag berättade ju om att jag skulle köpa nya skor och det blev ett par millitärgröna palladium.:)
Jag tvekade väldigt mycke innan jag fick valt dem men nu nar jag har dem är jag väldigt nöjd.




Imorgon får vi besök utav Johanna, Robin och flickorna. De skulle ha kommit hit förra helgen eller så var de förr förra helgen men då blev de sjuka och kunde inte komma hit. Så vi flyttade fram de så de kommer imon istället:) ska bli kul att träffa dem igen de länge sen nu.
Men nu ska jag börja med läxorna så ha det så bra.
Kram Kram


ingen större tur idag

Hej hej, asså seriöst jag fick ju tillbaka min dator i fredags men i går så fick jag lämna in den igen för då fungerade inte cdläsaren. Men jag fick tillbaka den idag igen så det är ju gött. det var ju skola idag och då hade vi naturkunskap och bild. Asså seriöst bild från klockan 11.05 till 15.30  är faktiskt as jobbigt, får sån huvudvärk. När jag slutade gick jag till kungsmässan för att byta mina skor och ett linne som gått sönder, dess värre hade de inte varken skorna eller linnet jag ville ha så de sög ju. Det blev ett tillgodokvitto på intersport och en annan tröja iställer från bik bok. men jag funderar på att köpa ett annant par skor i sället för converse, nämlgen ett par såndana här. :)

 

Jag är dock lite osäker eftersom de är kraftigare än converse kanske de blir för varmt till sommarn, men mamma och pappa ska betala dessa paret skor så då kan jag ju köpa ett par tunna skor själv när det behövs lite senare:)

Förresten Elin om du läser detta kan du hjälpa mig med bloggen nån gång?? skulle vara jätte snällt.<3
kram kram

GLAD TJEJ!!

WHOOP WHOOP!! Jag är jätte glad för jag har fått tillbaka min dator som jag saknat mer än jag trodde att jag skulle göra. Den har varit borta i typ en vecka, men jag trodde den skulla vara bort ännu längre så när jag fick smset igår att jag kunde hämta ut den blev jag as glad. Varför jag trodde den skulle vara borta längre va för att för några dagar sen ringde de nån som ville prata om datorn. Hon pratade engelska, de va as mycket buller och jag suger på engelska så jag fatta inget utav vad hon sa. Så efter många om och men fick hon min pappas nummer som hon skulle ringa men aldrig gjorde. Det finns ju en sak som inte är så roligt, dom har blåst hela datorn så jag måste göra om alllt så de är ju inte jätte kul men men den funkar som den ska så de e gött!!

Nu sitter jag här i soffan men min dator som sagt och lär sitta här hela kvällen, eftersom jag är ensam.. mamma är bort  och även fredrik och pappa jobbar. 
Men jag ska bara ligga här och chilla och äta lite gott sen, så då får ni ha en bra fredagskväll, kram kram

 




Fint väder!!!:)

Tjo Tjo, vilket bra väder vi haft idag va:) soligt o skönt, dock kalt när de blåser.
Idag har jag övningskört och hälsat på mormor o morfar, där vi fick kaffe o kaka. Efter de åkte vi hem o jag satte mig i plugga. Ja de va la inte så att jag att och plugga i flera timmar men 1 1/2. Då jag ringde emelie som kom ner och vi satte os i solen på våran altan med en filt, så de va riktigt mysigt:)
Nu ligger jag i soffan som vanligt.
Är as mätt, typ så mätt så jag mår illa. De roliga är att innan så var jag så hungrig att jag mådde illa, smällde sen i mig en pizza o nu ligger jag här..;P hehe
Men nu får ni ha en bra lördagskväll:)
Kram kram


Så va även detta lovet slut..

Hej hej, jaha då va detta lovet slut:( de har gått så jävla fort. Har typ inte gjort så mkt, har hjälp mamma att vårstäda. Tjänade lite pengar så de va gött:) nu ligger har här i soffan efter att ha övningskört i typ 3 timmar, åkt hem sovit lite i soffan o sen varit en stund med Emelie:) På måndag har vi prov/ läxförhör i naturkunskap var ju tänkt att jag skulle ha pluggat på lovet... De har jag dock inte gjort så mycket bara lite.. Kan ingenting typ...:/ får plugga mkt i helgen!! Har även arbete i svenska, kultur Idéhistoria och historia som jag inte börjar på. Så känner mig lite smått stressad. Men nu ska jag ta de lugnt snart äta och bara mysa i soffan
Kram kram


Långfredagen

Hej hej, idag stod besök av mormor i morfar på schemat. Det blev påsk mat och till efterrätt blev de tårta gjord av mig;) jag gjorde en prinsesstårta men istället för att ha ett helt täcke hade jag sett i en tidning att de hade gjort massa löv. Så piffig som jag e skulle jag ju självklart testa de här;)
Men problemet va att jag inte hade någon form till löven så jag bara kunde trycka ut dem, utan var tvungen att skära ut ett löv i taget. Hade dock turen att Fredrika snäll o hjälpte mig:)de behövdes mer löv än va jag trott och de tog mycket längre tid. Började vid 11.30 o blev klar ca 16.15. Haha fy fan va tid de tog. Me. God blev den och så här blev resultatet
Kram kram


Gött väder!!!:)

Tjo!! Vilket gött väder vi haft idag asså!!:) As gött!! Idag hade jag engelska presentation, gick la sådär, hoppades på att de skulle gå bättre:/ sen träffade jag emelie. Det var mycket trevligt med mycket prat o skratt:) träffas allt för sällan:( skulle haft körlektion oxå men den blev inställd. Så vid tre tiden åkte vi hem och när jag kommer hem e de första kg får göra e att jaga grannarnas kaninjävel!! Nu sitter jag i kollar på tv efter att ha lagar god mat:)
Ha en skön kväll
Kram kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3117132/images/2012/pic_196938615.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3117132/images/2012/pic_196938615.jpg" class="image">


En varm kopp te och hockey

Sitter i soffan dricker te och kollar på hockey;) idag va jag hemma från skolan hade så inte i magen. Men imon blir de skola, börjar dagen med engelska presentation. Är så jävla nervös!! Hatar att redovisa! Ja efter de blir de att träffa mitt lille gullefjun Emelie Landström.:D måste oxå lämna in min dator på Elgiganten, lämnade in den i helgen men de fixade inte de jag ville så jag får gå tillbaka imon. Och sen vid 15 blir de körlektion.

Åh jag kan ju berätta att jag blev så rädd idag va!! Trodde jag pajat min mobil. Jag har ju jailbreakat mobilen. Men så ville jag ta bort de, så jag skulle återställa mobilen... Gick ju sådär. Den ville inte återställas och sen när den typ var rensad ville den inte starta.
Så jag gick ner och åt as depp för pappa har sagt att om vi gör sönder mobilen får vi inte ny. Så jag ba ne de e fan kört för mig nu.. Men när jag kom upp så va de. Bra igen!!!:) haha fy fan!!

Aja nu e mobilen bra så nu ska jag sitta här o njuta av mitt te:)
Kam kram


RSS 2.0