AJJ AJJ AJJ

Vaknade med värsta nackapärr och fruktansvärt ont i hela ryggen i onsdags. Blev en dag hemma från skolan då o h idag, blir nog även de imon. I onsdagsmorgon kunde jag knappt resa mig ur sängen, tog två panodil och en Ipren i hopp om att kunna röra mig o lite mindre smärta. Väl uppe ur sängen satte jag mig på en stol i köket då mamma skulle massera mig lite men de gick inte för de gjorde så ont, hon kunde knappt nudda mig. Hemma dagen va inte så rolig, visste inte hur jag skulle sitta, ligga elr stå utan att de skulle göra ont. Lite senare kom Edvin över en stund o de va trevligt att få lite sällskap.

Idag va de oxå tråkig dag. kan dock röra lite mer på nacken idag men ryggen e fortfarande riktigt dålig. Blev ju många tabletter imon o typ lika många idag, men känns inte som dem hjälper... kan inte gö så mkt och orkar inte stå så länge så kan inte gö mat heller så min käre bror kom hem mes mc till mig. De va snäll, kanske inte bästa maten men gott som fan va de, va så hungrig oxå, kändes som jag skulle svimma för jag inte ätit nått förrän han kom hem vid kvart i 2.
Pappa masserade mig alldelses nyss, de va inte roligt! Fy fan va ont de gör o allt känns värre nu!


Så var även detta lovet slut

Usch vad tiden går fort, detta lovet har både gått fort och långsamt. Jag har väl inte gjort så jätte mycket, i tisdags var det ju lunchen med emelie som dtod på schemat och det var typ det jag gjorde. Jag var ute en stund i förådet och jobbade på mitt projektarbete och blev klar med köket. Onsdags gjorde jag inget och Tosdagen Spenderades ute i förrådet. Dock men trevligt sällskap hela tiden då Edvin var med och höll mig sällskap och hjälpte till. Det var härligt att ha lite sällskap och inte bara vara själv hela dagen så tack för det. Senare på kvällen åkte jag och hämtade lina som skulle hem till mig kolla film och sen sova över. Lugn med treevligt dag. Idag har jag inte gjort så mycket heller, vi vaknade halv 11 gick upp gjorde frukost (om man nu kan räkna linas bacon som frukost så hårt stekta som de var). gick in i duschen och åkte sen in till Kba en sväng blev kungs och lite solning innan det var dags att dra hem. Hemma så tog jag hand om disken, städa rummet, fixa naglarna och nu blir det lite mys framför tv (finalen på på spåret) ;)
Imorgon blir det att dra in till stan med mamm för att möta upp Gunilla och kolla på balklänning till mig, mycket trevligt ska det bli!Så ni får ha en bra helg!

Lov!

Ja jag börjar lovet med att bli förkyld! Inte den bästa början kanske, vakande 12,30 typ så gick upp och satte på tevatten och gjorde, gick sen upp och la mig i soffan. Där låg jag typ hela dagen, förflyttade mig senare in till sängen och har legat här sen dess. Har inte gjort särskilt mycket idag, har liksom inte orkat.
Det känns som om jag ligger och sover och drömmer mardrömmar och inte vaknar.. De händer inget roligt i mitt liv just nu och allt går bara inte som jag vill. Det går inte överhuvudtaget.
Får bara hoppas på att de blir bättre snart!

Men men de e lov nu, inte så mycket planerat mer än att jag ska jobba på mitt projektarbete och imon blir det lunch med Emelie.

O denna snön gör ju inte att de blir bättre, e så trött på snön och vill bara ha sommar nu men vi ska ju ha vår först och de du kar bra de med. Men kan ju inget annat än säga att de är ju rätt fint med snö. Och om typ 3 veckor åker min klass till Paris, de ska bli kul men känns som så länge de inte löser sig med allt annat kommer jag inte kunna njuta av de som jag vill. Men de ska bli skönt att komma hemifrån lite!

Så imon blir de lunch i kba med Emelie att se fram emot och hoppas på att man orkar gö lite mer än idag i alla fall!


Helgerna tar slut fruktansvärt fort asså

Japp då va denna helgen över oxå. Helgerna går så jäkla snabbt och det känns om jag inte hinner med nånting, det gör jag ju men känns inte så. I fredags så var jag hemma var så trött, gick upp halv sju och åkte med mamma till hennes jobb för att jag senare skulle på arbetsintervju efter lunch. Hade väl inte överdrivet kul i början men det gick bra sen blev det sushi med mamma o hennes arbetskollega Mona. Intervju sen gick bra, va sjukt nervös med det gick bra. Efter de gick jag tillbaka till mammas jobb eftersom jag sökte jobb på liseberg och mamma typ jobbar där så det var väldigt smidigt. Handling blev det även denna fredag men med mamma senare blev det pizza till mat och mys i sängen framför tv, gick även över till Randevik där Richar, Wallin och Edvin kolla tv och så blev det lite
tv-spelande oxå, så jävla roligt men suger ju men de är kul.
Lördagen blev det mycket gjort, städning, tvättning, läxa och sen in till Göteborg för att åka hem till Emelies klasskamrat Frida som jag aldig mött men en mycket trrevlig och härligt tjej. Sen va det melodifestoivalen som gällde efter tacosen såklart och till melodifestivalen kom även en annan klasskamrat till Emelie som oxå skull med ut sen. Vi gick ut och hade as roligt, och kom hem med ett antal blåmärken, mycket ont i fötterna och även många roliga bilder. HAHA åhh som vi har skrattade och hade kul, roligaste kvällen på länge poch kände att jag verkligen behövde ha lite roligt. Skolan är bara skit och allt annat med asså! orkar inte, har så mycket jag måste göra, känns som jag aldrig sitter still och vet inte var jag ska börja riktigt. Blir jätte stressad och mamma säger att jag ska lugna ner mig men jag kan typ inte....
Söndagen så spenderades både hos Frida och hemma. Först vaknade vi as tidigt, elr aa 9 med de kändes som om det var as tidigt. Efter ett tag med skratt åt bilderna från kvällen/natten gick vi upp lite sådär halv bakis och åt frukost, andra sidan häcken blev det efter det och även BK och lite mer TV-tittande. Sen vid 4 tiden åkte jag och Emelie hem och på pendeln mötte vi upp min broder Nicklas och hans flickvän Camilla. Mamma hämta oss på stationen och körde hem Emelie, plocka upp Fredrik och åte sen hem för att äta mat. Gick o la mig tidigt somnade typ vid nio.
Idag var det skola va på de två första lektionerna men hoppade över den sista och gick hem i snöstormen för jag mådde illa. Har gjort de då o då de senaste två veckorna, vet inte va det är...? Nu sitter jag i soffan och ska skriva loggbok, jobbade på mitt projektarbete förut o har glömt några gånger så. Imon är det bara en lektion så är ju nästan ledig så hoppas på att jag mår bra imon. 
 

RSS 2.0