Maaaat!!!;);)

Middag!!


I väntan på gästerna!

I väntan på våra gäster! Har stressat för att få allt klart men nu har gästerna kommit och allt e klart:)


Tatueringar

Mina ny snygga tatueringar!!;)
Tatuerare Martin Johannesson!


Halkan och "Shopping"

heeello!!
igår hade jag Halkan!! De va spännande men va ju så nervös att jag höll på att kissa på mig.. Men det var roligt och gick väl bra! Några av mina vänner hade sagt att de va sååå rolig, så jag hade väldigt höga förväntningar. Det var inte riktigt så roligt som jag trodde de skulle va men de va helt klart roligt!! :D
 
idag var jag i skolan igen och efter de blev de en sväng till kungs, efter en stund fikande och lite spelande på Gamestop åkte vi hem och jag kom hem med en bh och en tröja! :)
För några dagar sen köpte jag även en ny ring. och i kväll ska Lina beställa ett nytt Iphone skal till mig!!



 
 

In till kba!

Ska nu åka in till kba för att träffa saknade Emelie Landström!!:) träffades eb snabbis för ett tag sen men nu ska vi trädas igen!!:)
Igår va jag med lina och man kan ju säga att de va en riktigt rolig dag!! Många skratt!! Tack lina:)<3


Plugg, plugg o plugg

Kom precis in efter att legat i solen och pluggat teori!!
Idag var de lek på schemat i skolan... De hela havet stormar, frisyr uppsättning och sminkning med ögonbindel. Ja de va ju inte de roligaste. Det blev även lite kortspel, de däremot gav oss några Goa skratt!!xD
Imon blir de oxå att gå upp tidigt för körlektion igen..
Ikväll blir de väl att plugga ännu mer teori så ha de gött!!


De här är alldeles för tidigt!!

Klickar är kvart i 7 och jag har snart varit uppe i en timme!! Seriöst vem Vill ha körlektion så här tidigt? Inte jag iaf men nu är de som de e o jag vill bara bli klar med allt de här!!
Inte nog med att jag får gå upp as tidigt utan just idag bestämmer dem att vi börjar tio istället för halv 9 så då får jag sitta och vänta i 2 timmar på att vi ska börja... Kuuuul!! Aa men nu ska jag fixa i ordning de sista o sen kör mamma in mig.
Kram kram


Espresso House

Sitter just nu på espresso house med lina o käkar frukost. De blev macka o latte!
Gick upp kvart i 7 för att ta bussen 7.55, kom till skolan o hade genomgång på en halvtimme sen fick man åka hem!! OMG va onödigt!!! Kunde fan ha sovit!
Men aja ska snart åka hem o då får de väl bli att sova en stund.
Ska upp tidigt imon med för körlektion 07:15... Åhh hjälp!
Kram kram


Tackar!!!

Tack så mkt Elin för att du fixa min blogg!! Kram
Just nu sitter jag och fixar Martinas headset, sätter pärlor på de.
Idag börja vi halv 1 o de va gött sen slutade vi typ vid 3. Efter vi slutat o efter några omgångar kortspel gick jag o Lina till Bengtssons. Lina skrev in du o gick öven på infomöte som även jag gick med på. Där träffa vi Emelie som bag inte sätt på ett tag så vi bestämde att vi skulle träffas snart!:) nu ska jag återgå till mitt pärlande;P
Kram kram


Bloggrape?

Tänkte Hjälpa Tofa med hennes bloggdesign lite så det kan se lite rörigt ut på bloggen ett tag men det får ni stå ut med!

MVH Ein

Skolstart

Tjoo sitter nu och pluggar lite teori och kollar på lite bilder som jag ska ge till elin så hon kan hjälpa mig med att fixa min blogg:)
Idag var det det första skoldagen och kan ju inte säga att jag har längat precis. men de va väl okej. Imon börjar man kl 12.30 så de e ju gött med lite sovmorgon.
jag har även tagit av mina naglar så nu har jag bara min vanliga tråkiga naglar.. men måste pausa nu så dem får lite luft och inte blir gula och fula. :P
ha de gött
kram kram

For ever alone...

Helt ensam ikv då Fredrik är hos Thalena o mamma o pappa hos Gunilla.
Som sagt var jag o Fredrik barnvakt igår, de va mkt roligt då vi åkte in till kulturkalaset eller va de e för nått. Barnen åkte karuseller o även Fredrik åkte med en gång;) sen åkte vi tillbaka o spela tv o sånt. De va en rolig dag men va väldigt trött när man kom hem.
Men nu ska jag återgå till min ben & jerry's!!!:)
Kram kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3117132/images/2012/pic_502fef8addf2b3371f0037ec.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3117132/images/2012/pic_502fef9dddf2b3371b0036a6.jpg" class="image">


INTE MORGONPIGG

Jahopp ännu en dag närmare skolstarten.. Inte roligt!!
Idag hade jag körlektion, vi skulle köra i Göteborg idag. Inte nog med så va de kl 08:10!! OMG fy fan va trött jag va! De gick riktigt bra, man ska ju köra men en anna elev och turas om liksom och jag var lite nervös för de. Men det visade sig att jag fick köra men en från min gamla skola som jag hade umgåtts med lite så de va gött!! Senare gjorde jag mat till das familja!
Imon bild de plugg, körlektion och sen vidare till Johanna och flickorna som jag tillsammans med Fredrik ska vara barnvakt på fredag. Men imon blir de iaf Sovmorgon, får ju ta var på dem få som e kvar;)
Ha de gött!
Kram kram

P.s till er förvåning har jag bytt nagellack igen;P


Ingen nyckel!!

Ja men detta va ju lyckat! Jag skulle köra ut Fredrik till busshållplatsen, han frågar om han ska låsa dörren till huset och jag svarar att han ska de. Han låser o så, när vi kommer ut till busshållplatsen kommer bussen med än gång, fredrik springer iväg med nycklarna o jag kommer på de när jag e hemma... Så nu sitter jag här utanför mitt hus o väntar på att nån ska komma hem..
Jag kan ju då passa på att berätta att igår shoppa jag med mamma och Fredrik! Hittade ännu lite kläder, väska o lite sånt. Kändes väl sådär när mamma fråga om vi behövde nått till skolan... Och man inser att de e sista veckan på sommarlovet nu..
Känns som de gått as fort!!
Annars aå måste jag sätta igång med pluggadet till körkortsteorin då de börjar närma sig...
Jag pluggade lite idag innan jag åke in till kba för att träffa Fredrik.

Annars har de inte hänt så mkt, gjort mina naglar igen;)
Kram kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3117132/images/2012/pic_50290e5b9606ee72de00008b.jpg" class="image">


Ingen nyckel!!

Ja men detta va ju lyckat! Jag skulle köra ut Fredrik till busshållplatsen, han frågar om han ska låsa dörren till huset och jag svarar att han ska de. Han låser o så, när vi kommer ut till busshållplatsen kommer bussen med än gång, fredrik springer iväg med nycklarna o jag kommer på de när jag e hemma... Så nu sitter jag här utanför mitt hus o väntar på att nån ska komma hem..
Jag kan ju då passa på att berätta att igår shoppa jag med mamma och Fredrik! Hittade ännu lite kläder, väska o lite sånt. Kändes väl sådär när mamma fråga om vi behövde nått till skolan... Och man inser att de e sista veckan på sommarlovet nu..
Känns som de gått as fort!!
Annars aå måste jag sätta igång med pluggadet till körkortsteorin då de börjar närma sig...
Jag pluggade lite idag innan jag åke in till kba för att träffa Fredrik.

Annars har de inte hänt så mkt, gjort mina naglar igen;)
Kram kram


Vart tog värmen vägen?

Har nu flyttat in till vardagsrummet efter middagen! Visst de e kanske fint väder men de fan inte varmt!


Haha jag o min helt friska bror<3


Varmt o skönt!

Ligger o solar på altanen efter tt ha målat naglarna på mamma! (En väldigt enkel design)
Inte speciellt mycket att göra idag, vi ska ha gäster som kommer vid 18 tiden. Men annars inte så mkt. Borde väl plugga teori men jag vet inte känner verkligen inte för de..
Men nu ska jag fortsätta sola en stund till tills jag antagligen måste hjälpa till med maten.
Kram kram


In till Kungsbacka igen

Idag vakna jag av att Fredrik satte på musik... Hade planerat att sova lite längre idag men de blev att gå upp kl 10 ändå...
När jag gick upp börja jag städa huset, efter de gjorde jag frukost. Nu har håller jag på att gö mig iordning för att sen åka in till kba igen för att handla.

Kvällens tidsfördriv igår va att sätta pärlor på mitt headset. Jag fick idéen av en bloggare som har gjort de o sen skulle min lillebrors flickvän gö de igår o så fick jag några pärlor av henne:)
Så tack så mkt Thalena!!:)
Man kan ju säga att de e tur att jag har flera headset om jag skulle tröttna o måste plocka av alla pärlor igen, då e de bara att ta ett annat för de va fan jobbigt att sätta dit alla!!;)
Kram kram


Shoppat!!

Ni vet när ni tittar in i gaderoben där det hänger massa kläder men ändå så känner man att man inte har nått att ta på sig?! Den känslan har jag haft länge nu. jag har gjort så att jag delar upp min pengar så nårg hundra lappar går till ett spar konto. Så idag tog jag med mig en liten summa av dem spar pengarna och åkte in till kba för att träffa Lina och Linnéa för att shoppa. ja det blev en ganska bra shopping blev typ 1200 kr fattigare men fick med mig hem
 
Skrotra med nitar på kragen - Bikbok
 
Jeans väst med lite nitar - Zara
Ljusa jeasshorts - H&M
ipone skal och matchande hörlurar - kjell & company
 
Fanns ju dock fler saker som jag ville ha men får väl åka in en annan dag och spendera lite mer.
Åhh måste oxå berätta om värsta psyoko gubben som kom fram till mig o Lina när vi att vid glassvagnen i "parken" vid statioen eller vad man ska kalla de. Vi satt där och spela ett spel som vi hittade där. Typ man skulle kaste ringar på några pinnar. Så går han först fram till en mamma som satt och åt glass med signa barn och fråga om pengar, aa så fick han de och gick iväg och köpte kaffe. Sen kom han fram till oss och börja prata med oss och fråga om han fick va med.. då slutade vi spela och satte oss. När jag sen prata med Lina då svara han.. ÅHH gud va äcklig han va och luktade illa!!!! det slutade med att jag o Lina gick till stationen och satte oss där i stället.
Jaaa.. jag kan ju berätta att jag gjort om mina naglar igen. har haft 2 olika designer sen den jag la upp men har
inte orkat lägga upp de andra:P men den här lägger jag upp;)   
kram kram

Barnvakt!

Tjoo, har precis duschat och typ gjort mig i ordning för kvällen, blir typ att lägga mig tidigt idag är as trött! Idag har jag varit barnvakt o passat Alina och Elise. De har varit jätte roligt fått många skratt, dem e så underbara!!!:) Fick hjälp av Fredrik o Thalena oxå, men Ibland kan man undra om dem oxå är 2-3;) Efter att Robin hämtat barnen så åkte jag o pappa ut o övningskörde en liten sväng ( de gick as dåligt!!) till kba o sen köpte mat och sen hem:) Och imon blir de att åka in till kba för att träffa Lina!!:) Kram kram

 


Regn!!!

Snart e de dags igen att åka in till kba för ännu en körlektion!! Kul att de spöregnar!


Alldeles för tidigt för mig!!

Åhh herre Gud! Jag e uppe innan kl 7 på sommarlovet. Jag lovar er varken jag eller min kropp är gjorda för de här. Jag har iaf sovit inatt (när jag väl somna) så de e ju lite bra iaf! Varför jag plågas på detta sätt att gå upp så fruktansvärt tidigt är för att jag har körlektion kl 08,05!!! Åhh seriöst! Dem säger i alla böker att man inte ska köra trött o så bokar dem in oss kl 8 på morgonen!! Bläää!!! Aja får gö mig i ordning. Aa juste inte nog med den à tidiga körlektion har en till senare idag oxå kl 13.15. Ahh vill bara ha mitt körkort nu!!!! Aa sen efter alla dessa körlektioner idag ska jag träffa underbara Emelie landström!:) de kommer iaf bli kul!!:) Kram kram


Ingen sömn inatt!

God morgon! Inatt har jag typ inte sovit nånting.. Suger för jag är så jäkla trött så tror jag tuppar av, men jag kunde inte sluta tänka på massa saker jag måste göra så kunde inte sova. Vi har precis ätit frukost och håller på att gö i ordning för kusinerna o mormor o morfar ska komma hit. Ja jag ska försöka lägga upp bilder från semestern oxå. Jag ska även försöka blogga lite oftare, de blir så långt mellan gångerna.. Jaja men nu ska jag gå o fixa lite. Kram kram


Såååå mätt!!

Ligger nu här i soffan igen fast med emelie. Ätit god mat, både förrätt varmrätt och efterrätt + kaffe, så nu är vi mätta o belåtna:) Tänkte lägga upp en bild på min senaste nagel målning! Tycker de är väldigt kul att måla naglarna. Köper massa nagellack med olika tjocka penslar, "klistermärken" m.m. Så de blir kanske några bilder på olika designer:) Kram kram


Lördag!

Hej hej! Har inte bloggar på ett tag!! Ee har inte haft orken.. Idag så har vi haft fult upp, familjen Bergström kommer på middag så vi skulle laga mat o innan de skulle vi handla de vi missade igår. Nu ligger jag o Fredrik i soffan i väntar på att dem ska komma hit. Fick även ny mobil idag iPhone 4s:) så har fixat lite med den oxå! Men nu ska vi ha en trevlig kväll med våra gäster så hoppas även ni har en bra lördags kväll! Kram kram


RSS 2.0