Shiiit va mycket tvätt.

Ligger just nu i soffan och väntar på att tvättmaskinen och mangeln ska bli klara. Jag har ju inget jobb och studiebidraget räcker ju inte jätte långt så jag har fått saker här hemma som jag kan göra för att få in lite extra pengar och det är ju inte lite tvätt vi har. De tar ju aldrig slut, jag är trött efter ev vecka av tvätt typ tänk då mamma som tvättat i alla år.
Denna veckan har varit tråkigt och deppig som attan!! Torsdag va ju helt sjuk... Pallar verkligen inte med torsdagar överhuvudtaget..
Ja men jag har inte gjort så mycket, i fredags var jag med Lina och Johan på kvällen, det blev bowling och mat på Tio pepe! Mycket trevligt kväll måste jag säga, och även skön massage fick man av lina i Johans sommarstuga innan bowlingen.
Igår va jag hemma, städade, tvättade m.m. På kvällen sen blev de trevlig middag med familjen, god mat och gott vin!
Idag blir de antagligen bara att va hemma och fixa.
Skola imon då och de är segt, håller på att bygga möbler till mitt projektarbete så de är fruktansvärt tråkigt det med, känner att de är inte mycket som är roligt nu, är nog nere i en lite "deppperiod" men de går nog över snart! Hoppas de blir iaf lite varmare och finare väder så att man blir lite piggare och så!


Fett onödig dag

Idag är de ju tisdag o tidigare innan jullovet var de så att jag var "ledig" på tisdagar. Så är det inte längre. Utan får gå upp 06:30 för att åka till skolan och börja klockan 08:30 och sen sluta 09:40. Fett onödigt asså!!

Igår åt jag ju sushi men Lina även Elin flöde med, de va en god lunch men härliga skratt!

Men nu är jag hemma igen så nu blir de lite mys i soffan och sen fika med mamma!


Så va de måndag igen

Denna helgen har gått både fort och långsamt! Har haft så mkt att göra... Håller på att tjäna in lite pengar här hemma genom att hjälpa till med olika saker. Så jag har tvättat, städat, manglat mm hela helgen och dessutom jobbat på mitt projektarbete, sökt jobb o en del andra saker.
Ja de va ett tag sen igen jag bloggade, har inte riktigt haft lust eller hunnit de.
Jag har klippt mig oxå, känner att de blev lite kort men de behövdes verkligen, har ju att sjuk o frisören har oxå varit de så har missat tre stycken tidigare tider. De va typ över ett halvår sen jag klippte mig sist så de behövdes verkligen.
Annars har de väl inte hänt så mkt, jag e typ as depp för att de e fortfarande snö ute o lite annat men ändå nu ska jag snart till skolan o sen så blir de sushi men bästa Lina!!<3


Mys i soffan!

Sitter just nu i soffan hemma hos Johanna och Robin, precis ätit sushi!
Ja nu har de ju varit både jul och nyår och man börjar skolan snart... Bästa julklappen var ju då självklart sängen, varit efterlängtad ett tag nu!
Nyår spenderade jag med Lina, Johan i några andra. Innan de var jag magsjuk o även mamma o Fredrik med. Sen har jag gjort lite allt möjligt fast ändå typ inget... Igår ca jag även ute på krogen med Edvin, Wallin, Richard o Niklas. O nu ligger jag här o myser med Elise iaf en lite stund!


RSS 2.0