Det kallas akuten men det tar 5 timmar!

Heeellloo!! Ja jag har inte bloggar på några dagar för har inte haft något att säga, det har jag egentligen inte nu heller men det får bli ett inlägg ändå. Jag kan berätta de nya om min hand;) ja den e ju fortfarande i gips dock inte samma gips då gör bröt de när jag åkte longboard, jaa. Så i måndags skulle jag då åka och byta gipset. Mamma och pappa jobba så dem kunde inte köra mig så jag bad Lina följa med. Vi tog bussen till AKUTEN!! När vi kom vi och anmälde mig sa dem att de va 1-2 timmars vänte tid.. Ja de va väl inte de roligaste men vi tog våra grejer och gick ut och satte och i solen och chillade på de. Jaa et Lutade då med att det tog 5 timmar o 15 min innan jag fick mitt jävla gips.. Men tack Lina för att du följde med mig, hade fan dött utan dig!!
Vi drog och åt subway efter besöket på (AKUTEN som tog drygt 5 timmar). Efter de så mådde lina dåligt och även jag lite på kvällen. Dagen efter så va jag hemma med 39 graders feber och jag har 36,5 i vanliga fall så mådde rätt dålig. Spydde och kunde knappt sitta upp. Så jag tror de va nått som inte va riktigt bra med den subwayen asså..
Men nu mår jag bra ;)

Ja de e vad som hänt de senaste dagarna, o nu är det mindre än en vecka kvar tills gipset e av och en vecka och en dag till det är sommarlov!!!!!!:)

Kram kram


oh herre gud va varm!!

värmen är här!! Det är ju gött, kan ju dock tycka det är lite för varm och att jag har gips gör det ju inte bättre:) Ne man ska inte klaga gillar ju sommaren. Ja som sagt har jag ju gips men sist när jag blogga sa jag ju att jag hade gips detta är då inte samma gips. Jag lyckades då slå handen i väggen och bröt gipset.. fick åka till sjukhuset igen och fick där en rulle fast lindad i min hand. DET VAR NOG DEN SÄMSTA LÖSNINGEN EVER!!!! OMG jag kunde fan inte gö nånting. så dagen efter igen åkte vi tillbaka till sjukhuset och då fick jag gips igen, de var i söndags så har haft gips 3 dagar nu. Har redan tröttnat på de och ska ha det till och med den 5 juni... Usch!!
ja men som sagt ska inte klaga har fint väder och inte långt kvar till sommarlov eller till de att vi åker utomlans!!!!:D
Ha de så bra i det fina vädret!!
kram kram

Av med bandaget!!!!!:)......men på med gipset

Jaha då va de gips ist då. Jag var ju hos läkaren för en vecka sen men sen dess har jag bara fått ondare i fingrarna. Så vi åkte tillbaka till akuten i kba. Så når vi kom dit sa läkaren att jag skulle få gips. Det är typ bara för att jag inte hade tillräckligt med stöd när jag bara hade bandaget och så röde jag typ fingrarna o så. Så nu blev de gips.
Bortsett från detta är det bara bra med mig:)
Kram kram


På med bandaget igen då...

Jaha då va det bara att ta på sig bandaget igen då. Jag skadeade ju handen när jag slog min hand på Fredriks ben. Jag åkte med pappa till läkaren i måndags och då sa han att han inte kunde se något fel på röntgenbilderna men dem skickade bilderna till Varberg så en specialist kunde titta på bilderna oxå. Läkaren i Kba ville oxå att jag skulle komma tillbaka igen på torsdagen. Vi åkte dit och då sa han att dem i Varberg hade sett att jag har en sprika i handen... Men dem ville ändå att vi skulle åka till Varberg för att specialisten skulle titta på handen ändå. 
Ja vi åkte dit och när vi åker ut på motorvägeen får vi snart igen åka av p.g.a en trafik olycka, så vi fick åka inne vägen hela vägen. När vi kommer till sjukhuset blir det stömavbrott, OMG!! sen när vi väl kommer in så är det som sagt en spricka i handen men de va gött för jag fick välja om jag ville ha gips eller bandage. Valde såklart bandage men de ska vara på i 2 veckor!.. Bara lite segt sådär. ska ta det lugnt och inte bära och så med hande men problemet är att jag är högerhänt och det är höger handen jag har skadat. 
jaja vi får väl se hur detta går.
kram kram

Springning

Whhooohooo! Tagga för att springa nu på morgonen då!!!:) eee neee!!!
Asså seriöst de e fan inte snällt att lägga gympan på morgonen såhär!!
À men iaf vi ska ha gympa nu på morgonen och idag ska vi springa.. Och dem betygsgränserna som finns är helt konstiga typ mer Hälften fick g eller ig? För de första hur kan man få ig på en löprunda som man genom för på typ 22 min? De va jag då. Sträckan är 3km och jag hade/ har typ inte tränat nånting. Jag har gått ut och gått i några veckor men inte tränat sten hårt liksom. De va inte bara jag som fick ig, och han lägger liksom typ allt betyg på den jävla spingningen. De ekan j
Han ju inte göra!!! Aaa
Jag blir så frustrerad vill bara kasta min miniräknare på en krukväxt!!!
Kram kram


Ont i handen och plugg

heellloo!!!! Som jag skrivit innan har jag ju skadat fingrarna. Men igår hade jag så ont att de gjorde ont i hela handen, så vi åkta till läkaren. När vi kom dit var de fullt och det var 2-3 timmars väntetid så vi åkte hem och väntade. När vi kom dit igen kom vi typ in till doktorn, det hade inte hänt något med skeletet så jag fick bara tejp rund fingrarna och sen fick vi åka hem ingen. på ett sätt e jag glad att de inte va nått men på ett sätt så fick jag inte veta varför det gör så förbannat ont. Sen har jag märkt att jag har nåt konstigt svullnad i handen... vete fan va de e men ont gör de iaf.



Jag har iaf haft en chill dag idag. sovmorgon och började skolan 11.30 sen slutade vi 13.25. Dessutom tyckte jag det var ganska kul på CADen idag, vi har börjat med att göra våra egna hus.
Jaja nu ska jag plugga så ni får ha de så gött
kram kram

Godmorgon

Godmorgon!!
Sitter i soffan o tar de lugnt.
Igår asså dagen började ganska bra gick upp och sen åkte jag i mamma in till Frölunda torg. Dock så hitta jag inget som jag kände väldigt sådär för. Så det blev inget. Men när vi kom så hade vi en mycket trevligt gäst, JENS!!!:) ja sen på kvällen tog familjen o jag bara lugnt men när allt va som trevligast, ska jag hoppa ner i soffan men Fredrik lyfter upp sitt ben o jag hopp rak in i det med handen... Whaaa va ont de gjorde o har inte kunna sova för att de gör så ont.
Det gör fortfarande as ont men hoppas på att dagen blir bra ändå. Funderar typ på hur jag ska göra på bilden för jag målar ju o så med höger Handen o självklart e de ju den jag skadat...
Kram kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3117132/images/2012/pic_201574232.jpg" class="image">


Fint väder har vi haft iaf!!:)

Hej hej, jag har inte bloggat sen i söndags, ha tänkt att jag ska göra det men har inte orkat.
På valborg så var jag hemma och inte gjorde så mkt, var ute i det fina vädret. Senare fram mot kvällen kom martina hem till mig och vi satt ute på våran altan och prata och åt lite gott. det var väldigt trevlig och borde göras om.

Första maj var jag ute hela dagen, först på golfbanan och sen hemma på altanen, de va så jädra skönt!! brände mig dock lite men inte så farlig. Fredik kom hem alldeles röd igår. haha vilken bonarbränna!! herre gud!!

Ja sen dom andra dagarna har jag inte heller gjort så mkt varit i skolan och gått på teriolektioner onsdag och torsdag. Asså det är inte speciellt kul men de har faktisktr varit gött att åka hem lite senare och bara ta de lugnt och sitta i solen och vänta på bussen.
Dock i Torsdags blev de inget med att vänta på bussen. Jack slutade teorin typ 10 över 6 (brukar sluta halv 7) så jag tog de lungt typ 14 över snär jag precis kommit utanför dörren till bilskolans teorisal kom jag på att jag kan ju ta bussen som går 17 över. Så jag ökade farten och tiden bar gick snabbare o snabbare. Det är ju inte speciellt långt mellan bilskolan och stationen men skälvklart står min buss längst bort på stationen. Jag börjar då springa de sista 100 meterna och när jag precis är framme åker bussen!! jag ba men för i he.... aja jag får väl vänta på nästa buss ändå då. Men NEJ busschaffören va en snäll sådan, han så mig och stanna så jag kom med bussen!!!:):) sådana busschafförer gillar man.
inte som en annan gpng när jag gick på bussen vid stationen, där våran buss brukar stå. Jag går på och frågar 
- är detta en 734?
Sur busschafför som bara kan ta sig nånstans för han är alltid sur och irriterad.
- ee ja!!
jag ba
- aha för de står ju 743!!

haha där fick du dig sura jävel!! usch vad jag OGILLAR han!!!!!

Ja men nu är det fredag och helg. Dock så har denna dag varit riktigt deppig. Eee vet ingentligen inte varför men de är nått som inte känns bra asså. Hade engelska NP idag oxå det gick ju inte så bra då men aja, får la se vad jag får för betyg.
Men nu ska jag bara ligga i soffan och chilla så ha de gött
kram kram

SWAG!!!;)

RSS 2.0