Nyårsafton!!!

Tjo Tjo:) har inte bloggar på ett tag för jag har inte hunnit trots att jag typ inte gjort så mkt.
Juldagen gjort vi ingenting vi bara va hemma o tog de lugnt. Annandag jul hade vi besök av Robin, Johanna, flickorna och Nicklas:) de var mycket trevligt med god mat. (tyckte jag iaf):) Den 27 grattade jag Emelie Bergström som fyllde 18!!;) Sen spenderade jag dagen inne i Kba med Emelie Landström och det va väldigt roligt.
28 var jag hos Johanna, Robin o flickorna. Fredrik skulle oxå följt me men han var/är sjuk. Men jag hade roligt hos dem. 29-30 gjorde jag inget speciellt har bara gått runt o snorat..
Idag är det nyårsafton som jag skulle ha spenderat hos Elin, så blev de inte eftersom jag oxå blivit sjuk. Så de blir hemmakväll för familjen Antonsson eftersom mamma o pappa tyckte inte de va kul att lämna oss hemma bär bi var sjuka på nyårsafton. Vi får göra de bästa av de helt enkelt.

Så gott nytt år på er!


Presenter

Tack alla för fina presenter!!:)


Julafton

GOD JUL PÅ ER!! Idag är de julafton. Började dagen med frukost o öppna julklapparna i julstrumpan:) fick pengar marsipan o tuggummi;) rester av presenterna öppnas ikväll. Efter frukosten fixade jag mina naglar.. (igen) sen hick jag upp till Emelie för att byta julklappar;) vid 13 kom mormor o morfar o lite senare även kusinerna. Nu har vi fikat o snart blir de la Kalle anka som vanligt på julafton. Sen blir de mat o sen öppning av julklappar:)

HA EN BRA JUL ALLIHOPA!!!


Julgranen inne:)

Nu är granen inne och även färdig pyntad:) jag har längtat efter detta hela dagen och så blir de färdigt på 10 minuter. Tidigare idag baka vi även pepparkakor och då tyckte Fredrik att de va kul att göra mjölhänder på alla.. Bland annat på min rumpa. Haha blev ganska stökigt på de fina golvet jag tvättat i onsdags. Nu blir de att ta de lugnt i nån timme och sen gö sig i ordning för att åka till mormor o morfar.:)


Jullov och mycket att göra

Hej hej, äntligen jullov!! Har haft lov sen i tisdags eftermiddag och fått sova ut riktigt! I onsdags städade jag hela huset. Dammtorka, dammsög tvätta alla golv och plockade upp allt som inte låg där de skulle. Va gör man inte för extra pengar;) igår gjorde jag o mamma lite små grejer. Baka pepparkaksdeg, brända mandlar och ställde fram tomtar o lite sånt. Var väldigt mysigt:) idag blev de dock en tidig morgon, gick upp 8 och nu sitter jag p väntar på att vi ska åka till tandläkaren. Inte precis vad jag ville göra idag Men nån gång måste man ju dit så de e bara att få de gjort. Sen idag ska vi baka pepparkakor, jag ville göra apelsiner med nejlikor, och lite sånt. Sen ikväll ska vi till mormor o morfar o fira " lille jul" de har vi gjort sen vi var så o mormor o morfar tycker de e så mysigt när vi kommer, o de e mysigt att komma dit:) men nu ska jag åka till tandläkaren så ni få ha en bra dag!:)

Kram kram


Jullov!!!!

Idag var de sista dagen i skolan så nu är de jullov!!!! Har oxå fixat mina naglar. Ville ha fina naglar till jul i nyår. Har fått hålla på några dagar men tror jag jag är klar nu. E inte säker på färgen men. Kommer säker få fixa till nån som får av elr nått innan nyår men vi får väl se.


Julhandling med brorsan

Sista måndagen i skolan för i år:) efter skolan idag så blev de Julhandel med brorsan. De va väl trevligt bort sätt från att Fredrik tjöta om att vi skulle fika. Efter en stund fick han som han ville i när jag gick i från min islatte för att kolla en sak, drack Fredrik även upp min dricka.. Nu e vi på väg hem. :) nu är alla julklappar inköpta:)


Julhandel

Idag har jag julhandlat med mamma:) blev lite presenter o mycket mat. Spenderade 4 timmar på kungsmässan. Nu har både jag o mamma ont i fötterna så vi sitter här i soffan o kollar Madagaskar 2:) imon blir de att köpa gran o kalas för Elise, hemma hos Johannes, Robins o flickornas nya lägenhet:)


Fredagskväll

Mysig fredagskväll här hemma i soffan.:) jag Fredrik o pappa e hemma o har precis ätit tääkost;) haha mamma är på julbord så hon e inte hemma. La mig i soffan nu o märkte hur mät jag blev:P
Nu blir de att ligga kvar här o mysa resten av kvällen.

På tal om inget, här är en bild jag jobbat med i bilden som blev ganska bra till slut.;) Tog dock lång tid...


G!!!!

OMG!!! Asså jag e så glad nu va!! Jag fick G på matte nationella! Jag tror aldrig jag varit så glad över ett G nån gång. Ja jag kunde inte låta bli att skriva de. G är kanske inte de bästa men jag har typ inte fattat nått så jag är glad för ett G!!! Plus så har jag jätte svårt för matte.


Sportlife

Idag e de fredag!! As gött med helg snart:) just nu sitter jag i "Peppar" Martina på sportlife. Jag skulle oxå ha tränat men vaknade upp med världens halsont så de blev ingen träning för mig idag.. Ännu en dag närmare jul. I helgen blir de julhabdel med mamma så vi får se vad de blir för fint:)

Ha de gött!!


Kunde ha varit bättre

Tja, nu den senaste tiden har jag känt mig lite nere. Jag e väldigt stressad och jävligt skoltrött. Jag tycker att allt jag ska göra bara är jobbigt o orkar egentligen inte gö nått. Jag brukar alltid se fram emot julen, i år tycker jag bara de e jobbigt. Har inte köpt en ända julklapp och jag brukar alltid va färdig med alla i början av December. I helgen ska jag i mamma iaf köpa julklappar dock så har jag ett problem med de me.. Vet inte va jag ska köpa till nån. Som sagt allt jag ska göra känns bara jobbigt. Jag hoppas på att de blir bättre.


13/12 lucia

Idag är det lucia och även Fredriks födelsedag:) blev inte att vi firade honom på morgonen för han var så trött efter luciacupen igår. Firar honom ikväll ist:) idag e de oxå tisdag vilket betyder att vi slutar tidigt, så jag i Martina ska gå o träna efter skolan.

Grattis på födelsedagen Fredrik:D


Tidig morgon idag.

Lördag idag! I natt var första gången på typ en väcka. Har varit så nervös inför matte nationella som jag hade igår. O nu har de släpp, lite iaf. Nu e jag nervös för vad jag ska få för betyg. Idag gick jag upp 8 för jag o pappa skulle hjälpa Johanna, Robin i tjejerna att flytta:) de va kul att få träffa dom igen , va ett tag sen. Har dock ont i ryggen nu efter allt lyftande. Sen när vi kom hem blev de hemma gjord pizza. Nu ligger jag här halv död.
Blir nog ingen jätte sovmorgon imon heller för imon ska vi fira Fredrik för att han fyller år snart.:)

Kram


Fast på bussen

Idag är de fredag, o idag e de nationella i matte så vi börja halv nio ist för halv tio. Inte nog med att de e prov de e storm ute oxå!! Trampa typ dubbelt så mycket som jag brukar gör när jag cyklar till busshållplatsen. Sen kom bussen och nu sitter jag här, bussen har typ fastnat i trafiken vid Torås skolan. Så e nervös att jag ska komma för sent!! Inte de bästa sättet att börja morgonen men då kan de bara gå bättre:)

Ha de så bra i blåsten!


Back to School

Idag var kg tillbaka i skolan. Dagen var helt okej. De e så för mig iaf när man inte träffat sina kompisar på ett tag, blir jag så skrattig. Skrattar åt allt typ:P haha ne men de va kul. Vi bestämde oss oxå för att kö lite shuffle... Haha de gick la så där, får öva lite mer. Lina va dock rätt duktig på de. Ne men de hade vart nice om man hade kunnat. Så ska fan börja öva så får vi se hur de går;) haha efter skolan åkte jag in till gbg och plugga matte i två timmar. Åkte hem och åt en god middag, när jag kom hem så hade Fredrik skadat fingret så han i mamma åkte till sjukhuset med hans korvfinget! Så nu ligger jag hör i soffan o myser väntar på att mamma o Fredrik ska komma hem, då jag ska göra varm choklad till mig o Fredrik :)

Kram kram


Förkyld...

Ligger här i soffan idag igen. Är fortfarande förkyld, hostar och har ont i halsen. I helgen mådde jag lite bättre så jag trodde att de skulle bli skola i går. Det blev de inte, hostade hela natten så jag sov inte ett dugg.. Blev en dag hemma i soffan med massa matte plugg och även lite idrott på kvällen. Även idag blir de en hemma dag. Visst de e skönt att va hemma o ta de lugnt men de får mig även att tänka på hur mycket jag har kvar att göra innan jul. Jag måste köpa julklappar, fixa mina naglar (de måste jag dock inte men jag vill) i helgen ska jag hjälpa Johanna o Robin att flytta. Hjälpa mamma med att fixa inför Fredriks födelsedag och jul. O så skolan oxå.. Matte nationella, idrotts inlämning och lite sånt. Vill ha lov nuuuu!!!


Innebandy

Tar en paus från pluggandet och åkte med familjen o tittar på Fredrik när han spelar innebandy:) visa sig att vi skulle sitta i protokollet så o sär satte de mig.. Haha får väl se hur de går. Men efter detta blir de hem, äta o sen återgå till matten.. Inte precis va jag känner för.


Freeedag

Idag är de fredag o de känns gött med helg, trots att jag även va hemma idag för att jag inte mådde så bra. Mår dock bättre. Helgen lär la gå åt till att plugga matte, skriva på engelskan o idrotten. De e säkert något mer jag behöver göra som jag inte kommer på just nu men de kommer nog upp nått mer ska ni se. Men nu ligger jag i soffan väntar på att tiden ska gå så va kan få äta revben o potatissallad och även se på idol.

Ha en bra helg allihopa:)


Så va man sjuk oxå!

Idag tillbringade jag dagen sjuk hemma i soffan. Jag har haft lite små ont i halsen och lite små ont i kroppen. Så i morse kände jag mig helt slut, hade/ har ont i hela kroppen o jätte ont i halsen, känns även som jag har öron inflammation oxå. Så får se om de blir nån skola imon.


RSS 2.0