Jul snart asså!!

Vart tar tiden vägen! Dagarna hår sjukt fort nu o hinner inte med i svängarna! Började lördagen med att jag gick upp o åt frukost med familjen. Efter de åkte pappa till farfar o Fredrik till Thalena så va bara jag o mamma hemma!
Vi fixade iordning lite inför jul o så, hade trevligt!
Sen gick humöret bara ut för! Så nu ligger jag i mörkret i mitt rum o gör inte mkt!
Fixade mina naglar men dem blev inte så bra! Känner mig inte taggad för 5 öre inför jul kan jag säga! Inget går riktigt som jag vill!
Imon blir de att fira lille-jul hos mormor l morfar som alltid o fixa de sista inför julafton typ!


Hej igen!

Ja de va ju ett tag sen nu igen som jag blogga! Har tappat de känner jag!
Men de har väl inte hänt så mycket! Det säger jag varje gång, men denna gången så stämmer de inte, har haft saker att göra hela tiden känner jag! De va ju Fredrik och Richards födelsedag som man skulle köpa present och så! Sen har jag varit skit stressad över dessa julklappar, jag känner mig typ inte alls taggad över julen i år.. Vet inte va de e men de känns typ bara jobbigt på nått sätt! Men men jag o Fredrik gick på kungsmässan i tisdags o fixa alla julklappar då så nu är iaf det klart!
Sista dagen i skolan idag oxå, härlig! Fy fan va skoltrött jag är va, vill bara ta studenten men då måste man veta vad man ska göra efter och massa sånt och de har jag inte riktigt funderat ut än. Men de ska bli gött med lov iaf, de e behövligt! Har dock ett projektarbete som står ute i förrådet och väntar på mig, de blir tydligen inte byggt av sig själv!
Men nu måste jag gå till bussen så ha det så bra!


Jul på Liseberg

Sitter just nu i köket med Fredrik o Thalena medan dem bakar pepparkakor! Eller aa Thalena bakar och Fredrik äter deg!
Har nästan precis kommit hem från Liseberg, va där med familjen Bergström. Mycket mysigt va de men fruktansvärt kallt, tyckte jag tog på mig bra men frös sjukt mycket ändå.
Så de va raka vägen in i duschen när jag kom hem för att få tillbaka känseln!
Men nu blir de en fortsatt mysig lördagskväll!


Härlig dag!

Fredag idag! Fy fan va skönt! I onsdags va första gången efter att jag varit sjuk som jag va i skolan! Men ändå har de gått segt som bara den!
Idag hade vi bara en lektion o på den lektionen är vi inne i Göteborg o målar trappuppgångar eller va man ska kalla det. De gick väl bra, vi målar en påfågeln vilket betyder att vi måste måla massa "ögon" o de känns som man aldrig blir klar, vet inte hur många gånger vi räknade o de kändes som det dök upp fler efter varje gång.
Haha men vi fick oss iaf några skratt, de va jag o lina som va där idag! Mellan att färgen torka tog vi några danspauser. De e bara de att färgen torkar på typ en vecka men så den torka ju aldrig!;)
Vi åkte även in tidigare för att få sluta tidigare så man inte kommer hem kl typ 6! Inte så kul på en fredag. Vi handla o böev upphämtade av pappa. Efter lite kaos för att Fredrik skulle tydligen oxå åka med i bilen o jag hade sagt att Richard o Edvin kunde åka med så de blev att Richard fick åka buss. Eftersom lina skulle med mig hem.
När vi kom hem gjorde vi inte så mkt, va lite uttråkade så de slutade men att vi sminkade varandra.
Tack så mkt lina för en härlig dag!
Kram på dig!<3


RSS 2.0