Världens största kramar till dig!!:)

OMG idag träffa jag Emelie Bergström och fick då den finaste presenten!! De va en bok om våra å tillsammans!! Så himla roligt och gulligt och aa kan inte beskriva de, vi har haft så otroligt många skratt tillsammans. O jag vill bara säga att jag inte vet va jag skulle gjort utan dig du e min bästa vän och kommer alltid att vara de!!


De regnar...:(

Gör mig i ordning för att ge mig ut i regnet och in till Liseberg:)


Chillar i soffan

Ligger i soffan och tar de lugnt efter Thaimat och lite goda jordgubbar:) Imon blir de att gå upp kl 08.00 eftersom de bär av till Liseberg imon med Lina, Amanda och Emelie!! Wiihoo!! Hoppas bara att vädret blir skapligt!! :) Kram kram


I bilen på väg hem

På väg hem från en riktigt god födelsedagsmiddag med familjen:)


18år!!!!!

Idag är ingan vanlig dag, nej för det är min födelsedag!!:)
Today is the day, jag blir 18!!
ja vi kom ju hem igår och de va så skönt att få sova i sin egna säng.
Idag vakna jag av att mamma, pappa o Fredrik kom in och sjöng för mig sen blev de presenter (två presenter, en väska fårn italien och en flaska rosevin från frankike!) och lite frukost (i köket, inte på sängen).  men nu ska jag fixa iordning och så efter resan och sen i kväll blir det restaurangmiddag med familjen :)
kram kram

på väg hemåt

hej hej, äntligen ett hotell med fri wifi på rummet. vi är som sagt på väg hem nu. Vi är i Österrike och har precis ätit en jätte god middag!!:) nu kan jag även ladda min dator så nu sitter jag med den vilket är skönt, för nu fattar jag vad som är ä och å;P haha
Nu när jag har min egna dator kan jag även ladda upp några bilder, så här är några bilder från resan.
Lägger nog upp mer sen när jag kommer hem.
 
 
För två år sen när vi var på våran första bilsemester, va vi en en liten söt by och tog kort med en staty. denna lilla by hittde vi även denna gång, så vi tog ett nytt kort för skoj skull. ;)
 
havet vid hotellet i Italien. vi va lite skeptiska först när vi kom till hotellet men det visade sig vaara jätte bra.
aktiviteter och tävligar på dagarna och underhållning på kvällen.( man förstod dock inte så mycket men de va kul ändå) personalen va så jäkla härliga och kommer verkligen minnas tiden på hotellet.
hahaha dessa ödlor. dem va överallt, och vi såg jätte många men ändå varje gång man såg en så skrek man
" åhhh kolla en geckoödla!!" ;)
 
 
fler bilder kommer när jag kommer hem!!
ha de så bra
kram kram

vaaaaarmt!!!

hej hej
jag skulle lègga upp bilder och sànt om det inte hade varit sà att min dator dog... finns heller inte uttag som passar sà jag kan ladda den. det fàr bli att ladda upp bilder nèr jag kommer hem.

annars àr det bra hèr, hade 44 grader nàr vi satte oss i bilen fòr nàn timme sen.:)
det èr sista dagen hèr pè detta hotellet sen èr vi pà vèg hem. vi kommer hem den 11 pè kvàllen. vi ska typ èta pà nàgon lite finare resturange pà vàgen hem eftersom det àr min fòdelsedag!!!!:):)

aa men ni fàr ha det sè bra!!
kram kram

fòrflyttat oss till Italia!;)

tjooohooo!! sitter nu pà hotellet i Italien. Fòrsta gèngen vi fàr gratis Wifi sà det èr skònt.
som ni ser har dem inte samma tangenter som oss sà det blir lite konstigt, hoppas ni fattar èndà.
Jag ville bara sàga att vi har det bra hèr fint vàder med 30-39 grader. kan inte ladda upp bilder sè det fàr bli sàhèr denna gàngen sàtter mig kanske med min egna dator en annan dag och laddar upp lite bilder:)
ha det bra, kram kram 

RSS 2.0