Vart tog solen vägen?

Shiit va de regnar asså!! Vaknade för 10 minuter sen av att Fredrik sitter i sitt rum o spelar o skriker "vi ska kötts dem!!" Jaha tack för infon men hade gärna sovit en stund till. Så nu har jag gott upp gjort te o nu ska jag sätta på musik o börja städa mitt rum, de e höststädning som e igång här hemma o va gör man inte för pengar!;)


Lov!!

Åhh ja så ska man ju blogga oxå.. Asså jag orkar typ inte blogga för tillfället så blir kanske lite dåligt med uppdateringar men de kommer.

De har inte hänt så mkt, de e lov nästa vecka elr aa imon så de e ju gött!! Ska jobba på mitt projektarbete o städa hemma men de blir säkert en skön vecka!!
Har skaffat lite nya saker, så de sju lite nice. Bland annat två klänningar, likadana men i olika färger, ringar, halsduk o strumpbyxor. Letat efter en tajt klänning as länge men har väl inte riktigt känt att jag passat i de. Men efter att gått ner några kilon så känns de iaf lite bättre! Har inte så många kilon kvar -att gå ner nu till mitt mål! :)
Men annars e de inte mkt som hänt.. De e bara att gå ut i de kalla förrådet o börja jobba imon!! Kan ju säga att jag e lite lätt avundsjuk på lina o Johan som ska dra utomlands på livet
Men ni får ha de så bra i värmen!
O vi i kalla Sverige får väl oxå ha de bra trots den förbaskade kylan;)

Kram


Lördag!!!

Ligger i min säng efter en härlig dag! Vi fick besök vid 13 av Robin, Johanna, Nicklas och Elise! Det blev lite fika o så, sen åkte dem till kungsmässan och kom sen tillbaka för att äta middag. Under tiden träffa jag Emelie en stund!
Sen blev de middag och lite memory och nått annat spel som jag ej vet vad de heter.;P
En härlig dag!


2.4 grader???

Sitter ute i kylan o väntar på bussen. Asså när började de att bli bara 2.4 grader ute??:O
Så jävla kallt!
Jag va på gymnasiemässan igår och de va länge sen jag hade så ont i ryggen men nu är de tillbaka. Igår värkte fötterna, benen och ryggen ska vi inte tala om de va så sjuk när jag skulle sov à asså! Tog några tabletter innan jag kunde somna o natten har väl inte varit den bästa.
Nu ska man in till skolan och sen ska man hem och körs in Emelie, Annika och Gustav till stationen;)
De kanske e kallt men de e iaf sol o de e ju alltid nått!;)


Vissa dagar är roligare än andra!

Idag har varit en helt okej dag! Dagens höjdpunkt va ju när jag måla lina till en avatar!
Helgen har varit lugn o skön, fredags kvällen bestod av golf o tv tittande! O även natt körning då jag hämtade Fredrik vid 3tiden. Lördagen blev de oxå tv tittande och söndagen blev de en kort golf tur. Annars har de inte hänt så mkt!
Inom är ju min lediga dag, o när jag fick redan på att jag skulle vara ledig på tisdagar framöver länder jag att de skulle bli as skönt! Men jag har typ bara varit ledig en elr två gånger. Så imon ska jag inte Heller vara hemma utan ska in till gymnasiemässan o vara där o prata me folk. Så jaa.. Men ni får ha de så gött!:)


Uggs och te!

Nu har sommaren lämnat oss o kylan har kommit! Idag fick de bli att ta fram uggs och ta me te till bussen!
Har haft med mig de i förrgår o igår gjorde jag klart de för att glömma de i tvättstugan.. Men idag glömde jag de inte, o de faktiskt rätt mysigt att ha med sig en var kopp te, hinner typ inte dricka de när jag ska gö mig iordning så de e ju bra när man här så man kan ta med sig de!:)


Bullbak och italienska!

De e ju trots allt kanelbullensdag idag! Så nu kl halv 8 tänker jag börja baka bullar!! Har även sällskap av mamma som läser italienska. Fattar inte ett skit va hon säger men de e kul! :P


Snart e de helg!!

Shiiit va torsdagar är sega, börjar med att man börjar 8:30. O sen är det ca 5 timmar data. Oo jag orkar verkligen inte me de. Den första lektionen då vi bygger hus e väl ändå rätt kul men den andra...sååå jävla tråkig!! Vi gör dataspel.. Så bajstråkigt!
Men imon e de fredag o de e ju skönt bortsätt fån att jag måste va i Kungsbacka vid 9 när vi börjar 12.40, de e väl så där men de e så de e.
Vi ska träffa dem som jobbar på Egospa, då vi ska göra en reklamfilm för dem. Vi ska snacka om va dem vill ha med o så, sen blir de en väldigt lång tid innan lektionen börjar o sen ska jag handla! Efter de blir de att åka hem o antagligen ligga i soffan hela kvällen..


De va en bra dag idag! :)

Ligger i soffan men min kudde, onepiece och te efter mycket trevlig dag. Den börja med att jag hämta upp Emelie hos henne och efter att hon glömt och gått tillbaka två gånger kom vi iväg. Vi åkte till kungsmässan för att äta lite frukost, godaste frukosten på länge!;)
Sen kolla vi runt lite och fixa lite bed våra pengar o banken o aa... Efter många skratt va de dags för Emelie att ha körlektion o jag åkte hem till mig.
Haha kan ju säga att vi b.la skrattade hur vå såg ut för några år sen, säger bara OMG!!!


Gamla minnen!

Ja så va de måndag igen, ännu en ny vecka. Ja men de e bara att bita ihop o ta sig igenom den!
Vi hade sminklektion idag o vi sminkade ögon, efter att vi va klara med de vi skulle göra lät jag Lina gö va hon ville o de blev ju fint!;)


Hahha sitter o kollar på gamla kort o Gud va kul de va på den tiden!! Önska man bara kunde backa tillbaka o bara va barn igen! Hade varit så härligt! För ett litet tag iaf!


RSS 2.0