åhhhhh!!!

Sitter nu i resturangen på vårat hotel. internetet på rummet funkar typ inte så vi sitter här och försöker få hjälp med problemet. hahha får se om det går att fixa.
resan hit. Är förresten i Tyskland lite utanför Hamburg. så imon bär det av ännu längre ner i tysklan så får vi se vad stoppet blir något stans:P






jag och Fredrik i väntan på hjälp;D
kram kram

God morgon!

God morgon!! Även om vi ska öka ifrån de fina vädret känns det skönt att vakna till solsken:) så nu stänger jag mina väskor, tar min kudde och drar iväg på 3 veckors semester!!!!:)
Ha de bra
Kram kram


Imon bär det av!!!!!.... Till regnet och åskan..

Ligger här i sängen och kolar på Top Model. Vi åke ju imon så det blir att gå upp tidigt imon. Vi kollade på vädret och ända fram till idag har de ju inte varit så fint väder här med längre ber i Europa har det vari skapligt. Men imon så ska det typ va fint väder här och regn och åska i Tyskland och neråt.. Ja jätte kul!! Åhh har ju längtat jätte länge på att få åka, vet inte om jag ska skratta eller gråta!! Aja de är ju bara början, ska ju trots allt vara borta i typ 3 veckor, blir förhoppningsvis lite fint väder;)
Aa ville bara säga hej innan jag åker, så ha de så bra här hemma i Sverige!
Kram kram


Snart drar vi!!

tjooohoo!! snart bär det av på semester!1:) Ska bli så jälva skönt!
Ja vi åker på onsdag morgon och jag är typ redan fädig packad bara lite små saker som jag måste åka och köpa innan  vi åker. Vi va och hämtade resväskor idag hos mormor och morfar, våra va sönder så vi hämtade två av dem. På måndag ska vi till farafar oxå hälsa på han en liten stund och sen köpa de små sakerna som behövs innan reasan.
De ska bli så himmla skönt att bara lämna kylan och de tråkiga och bara åka iväg och bada, sola och bara ta det lugnt:):)



Asså seriöst jag kollar ju på lillabloggen, en kille på 15år som videobloggar. han bloggar typ om vardagssaker och gör lite parodi på de.
Men en sak som han pratat om är alla tjejer som lägger upp bilder på sig själva och skriver en engels liten snutt.
Jag har kommit på att jag typ stör mig as mycket på de... Vet ej varför dem får ju gö de om de vill men jag bara stör mig!

Jaja vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket på semestern, vi har internet på hotellen men vet ej om det är gratis eller inte, så vi får se. men jag bloggar så fort jag kan.

om jag inte bloggar innna jag åker så får ni ha en riktig bra sommar!!!!:)
Kram kram!!

SOMMARLOV!!

Jag börjar min andra dag på sommarlovet med att gå upp kl 06.15, gör mig iordning och cyklar sen ut till busshållplatsen för att ta mig in till akuten!!
Hahha detta är alldeles för tidigt för mig asså!! Men åker dit sen åker jag hem och lägger mig igen. Sen blir det körlektion kl 16 o efter de ska jag på Fredriks skolavslutning:)
Kram kram


Fy fan va skönt!!

Asså på nått sätt mår jag ganska bra nu!
Mitt gips är borta!!:) dock slog jag i mitt finger för typ 5min sen och de gjorde fruktansvärt ont!! Darrar i hela handen nu.:/
Imon har jag körlektion kl 07:15- 08:55 men det gör inget för imon kl 12 börjar mitt sommarlov!!):):):)):):)
Ska bli så jävla gött.
Och om 13 dagar åker jag och min familj på semester! Asså ska bli så himmla kul, härligt, underbart, allt på samma gång.
Så hoppas ni har det bra oxå!
Kram kram


RSS 2.0