Hur lyckas man?!?

Åhh herre Gud!! För nån vecka sen så hade vi ju pokerkväll här hemma hos mig, lina lyckades då låsta in sig på toan. Vi alla skrattade o jag liksom bara frågade gång på gång hur hon lyckades. Men ikväll så lyckades jag låsa in mig på toan och kom inte ut. De slutade med att jag fick sitta där i typ 10 min tills pappa fått loss hela dörren. Haha så nu e frågan hur jag lyckades!!!


Dessa jävla pendeltåg

Åhh vad jag älskar dessa tåg i pendlar. Jag åker inte så mycket pendel eller tåg men just idag när jag ska göra de, är pendeln först försenat o sen inställt. Sen byter de spår så vi måste gå runt men då kommer öresunds tåget så jag i Martina hoppar på de, vi åker typ 500 meter sen stannar det. Teknisk fel!! Men seriöst!! Orkar inte kom precis från ett failat matte prov så e inte på de bäste humöret. Så nu e jag på väg in till gbg i ska jobba ännu mer matte..


En dag hemma

Idag fick vi jobba hemma med engelskan och matten var inställd p.g.a att lärarna skulle på nått möte. Så idag passade jag på att ta en riktig sovmorgon, gick upp kl 12. Dock så vaknade jag massa gånger innan jag gick upp. Men Sov ändå lite. Men när jag vaknade så hade jag värsta ont i halsen och de har jag fortfarande, nu känner jag även att jag har ont i kroppen o känner mig allmänt hängig. Men har matte prov imon så kan inte bli sjuk nu. Men jag fick ändå sett de filmer vi skulle se i KUHI o målat lite på min bild. Resten av kvällen blir att krypa upp i soffan med filt och te, bara art hoppas att jag känner mig bättre imon.

Ha de bra!!


Måndag igen..

Så var det måndag igen. Helgerna går så jäkla fort, hinner inte göra nånting känns de som. O jag e så stressad så jag bara längtar till jullovet så kg kanske kan få ta de lite lugnt. Skönt att vi är "lediga" imon iaf. Dock så måste jag plugga men jag hoppas på en sovmorgon. De senaste veckorna har jag typ vaknat massa gånger under natten o inte alls sovit bra. Men jaa de e bara att stå ut till lovet och då få en paus.

Kram


Slänger mig i soffan

Ahhh nu slänger jag mig i soffan efter en skit god middag. Idag blev det en dag med mycket matte lite paus o drog då till ÖB med mamma och en riktigt god middag. Nu sitter jag i soffan och försöker höra tv men de blåser som in i helvete... Men nu ska jag bara sitta här och mysa o bara ta de lugnt:)


Första advent

Idag är de första advent, ännu närmare till jul! Shit va tiden går fort asså. Nu måste man köpa julklappar o baka pepparkakor, lussekatter och massa annat. Och då va de skolan oxå... Idag hade jag bara velat ha en mys dag, titta på tv, kanske baka o bara nya helt enkelt. Men så blir de inte har matte prov på tisdag som jag måste plugga till engelska book review o lite sånt. Men jag orkar inte börja riktigt än så tittar på tv en liten stund bara.;)

Ha en bra första advent:)


Halv sover i soffan

Ligger här i soffan och halv sover o tittar på idol. Elr aa just nu e de reklam men aa. Måste bara säga att Alexander Bard är ju helt blåst. Fattar inte hur han tänker. O andra sidan tycker jag att Moa va as grym, den andra låten var hur bra som helst enligt mig:) hehe längtar till imon när Grinchen kommer. Åhh den e så bra:)


Äntligen fredag!!:)

Hej hej. Gud vad jag längtat efter helgen denna veckan, de har känns som fredag hela veckan. Och jag har haft lite lätt panik för jag inte haft några tuggummin o inga pengar så jag kunnat köpa nya.. Nu har jag äntligen fått mina tuggummi;) hehe nu sitter jag i bilen men pappa på väg hem från att ha handlat. Nu ska jag bara slänga mig i soffan o sova lite sen blir de smörgåstårta! :D och imon blir de Grinchen med Elin!! Haha

Kram kram


Bakar med brorsan!:)

En mysig söndag med familjen och det blev lite choklad bollar o mjuk pepparkaka. Denna gången var de strösocker på chokladbollarna och inte råsocker;)


Vill ha sommar igen!!

Ja eftersom ja la in ett inlägg för typ några minuter sen, vet ni att jag sitter i soffan i myser. Nu när jag satt här titta jag på några bilder på mobilen i hittade några bilder från i somras. Åå de va så jävla kul. Jag och Lina va på Liseberg och vi hade haft en rolig dag o vi sa att vi skulle satsa våra sista pengar på Aladinhjulet. De fanns bara två brickor kvar 19, 20 o jag valde då 20. Medan lina gick bortåt mot mitten för att vänta på att spela. De snurrar hjulet och jag ser inte riktigt var den hamnar men de ser ut som den hamnar på 19, så jag börjar vända mig om och jag hör Lina skrika "JÄVLA SKIT UNGE!". Vänder mig om o ser att jag vunnit stjärnvinst. Lina kommer springandes emot mig och jag bara ser hur alla stirrar på oss.
Haha! Lina blev lite sur för att jag vann och inte hon, så hon ville spela på ballerinahjulet. O turen var med henne hon vann då oxå stjärnvinst. Så vi gick lyckligt hem efter en underbar dag! Älskar dig lina!:)


Pokerkvällen

Sitter här i soffan o bara myser. Igår hade vi pokerkväll här hemma. De va riktigt kul med Både täääkos, poker, brothers in arms, plump o grannbesök. Haha aa de va de roligaste!! Lina gick på toa i fick inte upp dörren, den har krånglat lite innan men de brukar funka om man släpper handtaget o drar in dörren o låser upp. Men de gjorde de inte igår. Vi försökte att låsa upp med kniv en krona i lite sånt. De slutade med att vi fick gå in till grannen o be han hjälpa oss att få ut henne. Hon kom ut efter ett tag;) men trots detta va de kvällen as kul, mycket skratt, lite dans o spel!
Tack så mycket mina fina vänner,Lina Martina o Elin. Och även till Fredrik, Henke o tobbe som kom in till oss för att se lina fast på toan;)

Kram


God morgon!

God morgon:) sitter på bussen på väg till skolan. Idag blir de en kort dag, slutar typ vid 12 o de e jävligt gött eftersom vi brukar sluta vid 4 i vanliga fall. Ikväll blir de även kul, de e pokerkväll hemma hos mig med mina underbara vänner!:) dock så kommer Fredrik vara hemma så de blir la fight mellan han i Elin. Haha!

Kram


plugg och äckliga chokladbollar

sitter här hemma i soffan och gör läxor men det går inte så bra, har typ skrivstopp så får inte ner nått på pappret. och när jag sitter här kände jag att jag va väldig sockersugen men vi hade inget, så kom jag på att jag bakade chokladbollar till min bror häromdagen. problemet var bara att vi inte hade något strösocker eller kokos så jag tog råsocker.(de va ju ändå inte jag som skulle äta dom) men nu åt jag ju en ändå o jag kan säga att de va ju inte den godaste chockladbollen jag har ätit. så nu sitter jag är med plugg och äckliga chokladbollar. ;)

Så ska man blogga oxå.

Ja.. Då va det de här med att blogga. Elin va den som över tala mig att skaffa en blogg, har länge sagt att jag inte vill i inte orkar men nu gav jag mig. Så nu ligger jag här i soffan i bloggar, ska snart börjar med läxorna igen.. ORKAR INTE!!


Skillnad..

Detta är mitt första inlägg här i bloggen och det ska invigas med hur trög jag var igår!

Jag spelar Brothers In Arms och jag kom vidare till Afrika igår och blev överlycklig så här lät det när jag klarade det!
Jag: Martina jag kom vidare till Ameeeeeerika , jaaa!
Martina: Va?

Martina förstod antgligen att jag menade Afrika men när jag kom till skolan idag så blev jag kallad trög!
Bra start på morgonen , sure!


/ Tofa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0