Frisör?

Fredrik o jag hade en liten frisör stund!;)


Riktigt god middag!

Sitter just nu i mormor o morfars soffa alldeles proppmätt efter en god middag!
Skönt att få koppla av efter en dag med mycket plugg o sånt:)


Gör mig iordning

Gör min iordning för att åka till mormor och morfar, ikv är man även chaufför. Och imon ska man va barnvakt åt Alina och Elise. :)


...

Åhh va jag inte orkar med livet nu förtiden. Inget hår som jag vill och allt e bara fruktansvärt jobbigt!!


Myyysss!!!

Tisdagsmyys!! Nu har jag och Emelie tagit på oss våra onepiece och mys ner oss i soffan för lite tisdagsmys!:D


Skolafoto...

Tjoo!! Idag e de ju tisdag så idag e ledig dag!;) fast inte idag... Idag va de skolfoto o så va jag o Elin tvungna att göra ett arbete som ska redovisas imon.
I helgen va jag chaufför åt mamma o hennes väninnor i fredags. O i lördags va jag på 18års fest hos Elin! Tack så mkt för en riktigt trevlig kväll!!:) och i söndags va vi för första gången hos Nickals i hans lägenhet! För han hade fyllt 23! :) Så de va väl en bra helg!


Studiedag!

Gör mig klar för att snart åka o hämta upp lina o sen vidare till Gekås! Vi har ju studiedag idag så de e gött, varit "ledig" två dagar nu!! Ass gött. Meya sa ju att våran klas inte skulle få ha nån studiedag men alla andra får de, men de ändrades så de va tur. Så nu kan vi åka till Gekås som jag ar velat åka till as länge nu o nu när vi ska dit är typ alla mina pengar slut, så de blir en liten shopping bara. Nu ska jag dricka upp mitt te fixa iordning de sista o sen dra!


"ledig" imon! :)

Idag va ändå en rätt chill dag, vi hade typ bara henomgång på multimedian o sen va de dags att prova studentmössor!
Lite tidigt tycker jag, känns som vi precis börjat.. O sen hade vi sminklektion sär Vi lärde oss att måla läppar! O sen alutar vi för att nu är de så att man får jobba på valfri plats på PÄ-tiden om man inte har några ig elr nått sånt. Så imon är jag då "ledig" så de e ju väldigt skönt!!:)
Hehe gjort mina naglar igen oxå!:P


GRATTIS!!:)

Idag är de ingen vanlig ne för de e elin födelsedag!! GRATTIS ELIN!!
Nu är du äntligen 18år! Ett stort grattis får väl se om du mognar lite elr inte, risken e ju inte jätte stor men men!! Kram


Nya naglar igen!!

Jag gjorde om mina naglar igen gårdagens blev så konstiga! Passade även på att gö nagelförlängning när jag ändå va igång!;)


Ny nageldesign!!

Testade mina nya verktyg!! Dem funkar utmärkt;)


Äntligen!!

På måndag är de 2 veckor sen jag för första gången beställde nått på internet. Jag beställde nagelverktyg, penslar o lite sånt! Jag va ju lite sådär inför att köpa på internet eftersom jag aldrig gjort de, men Lina brukar gö de o då brukar de gå bra så vfr skulle de inte gö de för mig?!
De skickas ju från U.S.A så de tar ju lite tid men jag trodde inte de skulle ta så lång tid. Men men nu har jag iaf fått mina verktyg!!:):)


Såå snäll!!

Min söta bror har gjort våfflor till mig som är varma o klara när jag kom hem!!:) <3


Hahahhahaj!!!

Haha!! Åhh Gud tack lina för en mkt härlig eftermiddag!:)
Godis, väntan på buss, regn o nagellacksmålning o även ett par sköna skratt!! Bland annat för de här, en skylt som stod lite fel placerad. Vi var tvungna att vända o köra tillbaka bara för att kunna ta ett kort;P


Regn!!!!

Haha idag va jag i skolan i 10 min då jag bara anmälde att jag va där o sen drog jag, Lina, Martina o Elin till Ikea o chilli! Vi åkte dit för att göra en uppgift i skolan men de gick ju sådär eftersom dem som jobba där inte kunde nått..
Sen åt vi en bit mat o skulle sen ta pendeln hem. Precis när vi skulle hoppa hur bilen börja de ösa ner!! de va helt sjuk himmelen bara öppna sig!
Aja nu e jag hemma o ska snart köra Fredrik o Henke till träningen!
Tagga inför skoljoggen imon!!
Ne fy fan skjut mig!!!


Va fan??

Gjort iordning mig för att gå till skolan, Börjar 14:00 o slutar 15:00... Värd skoldag.
Idag orka jag typ inte så ton bara på mig ett par shorts, linne o en stor tröja!!;P

Fick precis redan på att den dagen vi skulle ha studiedag måste våran klass va i skolan medan alla andra får vara "lediga"!! Va fan e de för jävla skit?? Bara för att vi ska jobba på en grej vi jobbar med i skolan så får inte vi "ledigt"!! Pallar inte...
Aja men nu ska jag gö mig klar för att snart gå.


Ute o kör!!

Fick låna bilen idag till skolan.:) efter skolan i efter att ha tankat hämtat upp Fredrik o Richard o även kört hem dem åkte jag o lina iväg igen. O till slut hamna vi här i Veddige med stark thai mat o en tallrik pommes!!:)


Stor städning!!

Såå nu har man stor städat sitt rum, Varenda låda!! Såå nu är de rent o fint här!! De e fan otroligt va mkt skit man har som man aldrig använder!
Men nu har jag rensat ut de Jag inte använder så de va ju duktigt av mig!;)
Igår va jag ute med emelie i Tova så tack för en mkt trevlig o rolig kväll!!
Men nu ska jag kanske fixa mina naglar elr nått;)
Så ha de så bra!


nytt skal och körkort!!

tjooooohooo!! äntligen har man fått körkort!! och mitt skal som lina beställde åt mig!!
åhh va inte alls lika nervös för uppkörningen som teorin men de pirra allt i magen när de väl va dags. men de gick bra och är så himmla glad nu!!
annar har de väl inte hänt så mkt varit i skolan och så..

FYYY FAN VA SKÖÖÖNT!!

åhh herre gud vad jag har varit nervös in för teorin!! jag hade de idag och inatt somna jag typ 5 o skulle upp halv 8 så de kändes väl inte jätte bra!
men de va bara att gå upp och gå till skolan, vid halv tre kom mamma och hämtade mig. vi kom rätt tidigt så vi fick ju sitta där ett tag o de gjorde mig ju inte mindre nervös. sen va de dags att gå in.
gick in och började med provet efter och jag skakade fan som en aa jag vet inte vad när jag skulle trycka på rätta!!
jag tryckte och där stod de "godkänt" åhh fy fan va skönt ar aldrig varit så nervös. men de gick ju bra!! så nu har jag bara uppkörningen kvar så vi hoppas på att även den går bra!!! :)
glad tjej!!! :D:D:D

RSS 2.0