One piece!!!

Ahh ligger här i soffan i min one piece som jag köpte när vi va på Gekås förra fredagen:) hehe orkar inte skriva va jag hittade men jag kan säga att jag är nöjd. De ända e att jag inte köpte en one piece till Fredrik för jag visste att han ville ha en men köpte bara en till mig, känner mig lite elak..:/ men men annars är jag nöjd:) men fredag igår va de bara skolan, handla o sen hem i städa huset. Idag var de övningskörning till kba där vi lämna in min dator som inte riktigt vill funka som jag vill. Sen vidare till kusinerna. Nu e vi hemma o ligger framför tv, borde egentligen träna på engelskan då jag har presentation på onsdag. Imon blir de att åka till ÖB med mamma o lite engelska;)
Ha en bra lördagskväll
Kram kram


God morgon!

God morgon! Ligger här i soffan och ska snart cykla till busshållplatsen. Åhh längtar till fredag, för att de blir helg och att vi ska till Ullared, jag, Martina, elin och lina:)
Tänkte lägga in ett dagens outfit inlägg oxå:)

Strumpbyxor - H&M
Shorts - bikbok
Tröja - bikbok
Linne- ginatricot
Kofta - ginatricot
Halsduk - joy
Jacka - zara

Kram kram


Some days are better than others

Hej jag har trott att jag varit färdig med min bild i bilden men Meya, vår lärare lägger till saker man ska gö hela tiden MEN nu e jag färdig!!:)

Hahaha idag asså, fan va flummiga vi har varit idag va!! Har skrattat typ hela dagen. Det börjar med att jag på gymet typ bryter båda mina armar.. Sitter och kör skivstång ska lägga upp den på där man kan lägga den för att sedan resa sig. Bara de att vi flyttat på oss och det finns ingen grej att lägga tillbaka den på. Mina armar böjs då bakåt och jag fastnar och får inte fram armarna igen. Elin som jag trodde stod bakom
Mig är ute och utforskar vikterna elr nått och Martina håller på med sitt. Jag får panik och får fram " Elin kan du hjälpa mig lite?" innan Elin kommer fram har jag redan tappat hela stången och vrider armarna så som de inte borde gå att vrida. Nu har jag skit ont i armarna och ryggen...
Martina letade efter en mobilladdare och frågade alla om de hade med sig en. Till sist sätter hon väskan på rullbandsräcket och hittar en sladd jag ska titta och böjer mig fram samtidigt som Martina drar upp skeden och snärtat mig i ansiktet med den!!
Efter detta sitter vi och spelar spel, Lina sitter och leker med ett gummiband och vips så smätter hon sig själv i ansiktet!!! HAHAHA
OMG sen efter skolan sitter jag och Martina och spelar lite kort och jag e så efterbliven så de e sjukt och vi kissa nästan ner oss fö vi skratta så mkt!!

Sammanfattning rolig men smärtsam dag!!
Kram kram


Ledig!!:)

Tjo Tjo:) idag är vi lediga så jag ligger hör i soffan och bara chillar:) var precis nere och gjorde mig en kopp kaffe till mig själv. Men seriöst? Varför e det så att när man vän får sova hur länge man vill vaknar man typ klockan 7?!?? Så störande. Men jag somnade om och vakna, somna vakna till klockan var 10 och jag bestämmer mig för att få upp. Men idag ska jag bara ligga här i soffan och ta det lugnt :) imon blir det att åter gå till skolan men de e iaf skönt att få en extra ledig dag:)
Kram kram


Vill ha sommar!!

hej hej, Jag har ett problem... min kamera på datorn har försvunnit, hur den nu kan göra det?.?.. men det har den, undrar bara om det är någon som vet hur jag kanske kan fixa så den kan komma tillbaka. jag har en kamera grej som jag laddade ner men bilderna sparas inte, så jag kan inte få tag i dom.


gud vad jag vill ha sommar nu va!! det har ju varit ganska vårit nu de senaste dagarna. Men jag vill ha sommar, bland annat för att vi ska åka på semester och de ska bli as kul. Sen är det också varmt och skönt på sommaren;) hehe
Asså det finns så mycket i affärerna som jag vill ha!! finns så mycket snygga kläder, smycken och solglasögon som jag vill ha!! har dock inte så mycketr pengar...
jag bjuder på några bilder från våran förra semester, bara för jag längtar så mycket till semestern!!:)
kram kram










FREDAG FY FAN VA SKÖNT!!!

Hej hej, ligger här i soffan och funderar typ på om jag ska gå och lägga mig, är så jäkla trött. Men klockan är liksom bra kvart över nio typ... Haha.
Jo vi va hemma ju hemma hos Elin förra helgen, och då kolla vi på gamla bilder. Rotade då fram gamla bilder på mig när jag var liten. Enligt Martina så ser jag likadan ut nu som jag gjorde då.
Men men nu ska jag gå och borsta tänderna ifall jag somnar i soffan;) haha
Kram kram




du måste skämta med mig, snö??

hej igen, sitter här i soffan och softar lite. Jag har sett att de har varit en video som har delat av veldigt många på facebook, jag har inte tänkt så mycket på de men nu så tittade jag på den. Tycker det är så hemskt!! Ni som vill titta på den så finns den här nedanför.
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc&sns=fb

Jaa.. som sagt sitter jag här i soffan, vänder mig om och tittar ut. Men va i helvete!! DET SNÖAR!! ÄNNU EN GÅNG!! ne men asså jag orkar inte med mer snö. ville inte ha snön fösta gången, inte andra och definitift inte denna gången.. Nu tänker jag gå ner sätta på en kopp te och krypa ner i soffan ingen och bara hoppas att snön är borta tills imon. 
men då ska jag gå ner och fixa mitt te så ni får ha det så bra trots snön...
kram kram


Hysteriskt roligt!! Dock så måste man vara med för att de ska va de;)

Jag och Martina tog en liten paus från filmen på svenskan. Martina hade med sig sin dator så vi passade på att ta lite kort:) haha skratta så vi nästan trillade av solen!!:) hahahaha!!:D:D:D

 


Mammas födelsedag

.... Idag är ingen vanlig dag ne för de e mammas födelse dag! Hurra hurra hurra:)
Ja idag är de då mammas födelsedag och de firade vi med smörgåstårta:) lite senare blir de lite mer mys. Mamma fick av oss en middag på Esters:) så i helgen blir de antagligen.
Men nu ska jag fortsätta fira mamma så ni få ha de bra:)
Kram kram


Hej hej!

Hej hej! Har inte bloggat på ångra dagar för bloggen appen på mobilen har inte velat funkat och har inte orkat starta datorn;) hehe. Men nu är jag tillbaka:) Jan kan berätta att jag blivit klar med min tavla i bilden och blev hyfsat nöjd. Jag hade velat att glasbruken skulle se lite mer verklig längst ner men får inte till de. I lördags firades Martina som fyllde 18 den 17 februari. Min, Lina o Elins present till henne var laserdome o mat. Så vi åkte in till Mölndal och spelade. De va så jävla roligt!! Vi delade upp oss så att vi va 2 i varje lag. Eller aa de va ju flera där men vi 4 spelade inte i samma lag;) Martina o Elin och jag o Lina. Enligt Martina så gick Elin bara runt o skrattade de första fem minuterna. Haha! Ne men de va en rolig grej som iaf jag vill göra om!! Efter vi spelat klart åkte vi hem till Elin och gjorde tacos:) jätte gott, trots att de inte hade flytande honung...

I söndags firade vi mamma som fyller år imon den 6/3. Så mormor, morfar, Gunilla och kusinerna var här.

Och idag så är de måndag... Skola och ännu en vecka till. De va la inte så mycket som hände det ända roliga va typ att jag tappade bort min mobil. Sprang runt som en galning, ville inte missa bussen som gick om 10 min. Lina va snäll och ringde till mobilen och vips så ringde de i bh:n.. Haha fan va efterbliven jag ee. Men de va typ de.
Imon blir de skola och sen hem och fira mamma igen!!:)

Ha de så bra
Kram kram


Feredag!!!


RSS 2.0